marți, 5 august 2014

Operaţia cu laser pentru miopie

Daca vindeci miopia vezi iar clar in mod natural, fara ochelari sau de interventii chirurgicale. Miopia se poate vindeca in cazul in care musculatura oculara elibereaza tensiunea, atunci globul ocular va avea forma normala si imaginea se focalizeaza corect.

"O astfel de operaţie nu este decontată de stat, fiind considerată o intervenţie estetică Prezentatorul de radio Mihai Dobrovolschi a renunţat definitiv la ochelari. Acesta a suferit, în urmă cu trei zile, o intervenţie chirurgicală la ochi pentru a-şi corecta miopia de care suferă de mai mulţi ani. "A doua zi după operaţie de-abia puteam ţine ochii deschişi. Acum îmi e bine. Tot ce trebuie să fac este să evit luminile puternice, deoarece devin insuportabile pentru ochi", a declarat Dobrovolschi pentru gândul. Dobrovolschi a apelat la cel mai performant şi sigur laser existent momentan pentru corectarea miopiei, a hipermetropiei şi a astigmatismului. "Un mare avantaj al acestui tip de laser constă în faptul că nu taie...Operaţia cu laser pentru miopie

Un factor important in tratamentul natural pentru miopie este O dieta adecvata care te ajuta pentru a vindeca natural miopia.

Detalii despre miopie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu