vineri, 1 august 2014

Miopia poate fi vindecata cu acupunctura

Un tratament natural pentru miopie iti va facilita sa vezi din nou clar cu ochii tai, fara sa mai fie nevoie de ochelari sau de operatia chirurgicala. Miopia se va vindeca in momentul in care muschii ochilor isi recapata tonusul anterior, atunci globul ocular devine perfect sferic si imaginea se formeaza fix pe retina.

"Migrenele, durerile de dinţi, astmul bronşic, miopia şi cataracta sunt doar câteva dintre afecţiunile care se pot ameliora prin acupunctură. Cum decurge tratamentul Zonele cu probleme sunt înţepate cu ace sterilizate. Specialiştii introduc acele în piele fie câţiva milimetri, fie un centimetru, în funcţie de zona vizată. „În mod normal, înţepătura nu este dureroasă şi nu se produc sângerări, dacă punctul este ales corect. Foarte rar apar senzaţii neplăcute”, spune Ciprian Popescu, specialist în acupunctură. Uneori acele se răsucesc rapid între degete după înţepătură, alteori sunt legate de un generator electric care produce o stimulare printr-un curent de slab amperaj. Durata şedinţelor este de 20-25 de ...Miopia poate fi vindecata cu acupunctura

Un factor important in tratamentul natural pentru miopie este O dieta adecvata care poate fi de mare ajutor pentru a vindeca natural miopia.

Miopia se poate corecta in mod natural, vezi aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu