miercuri, 30 iulie 2014

Miopia, tulburarea vederii de departe

Tratarea miopiei in mod natural te ajuta sa vezi din nou clar in mod natural, fara lentile de contact sau de interventii chirurgicale. Miopia se poate vindeca in cazul in care muschii ochilor vor elibera tensiunea oculara, atunci globul ocular devine perfect sferic si imaginea se focalizeaza corect.

"Miopia sau tulburarile vederii de departe afecteaza o proportie semnificativa a populatiei, dar aceasta afectiune oftalmologica este usor corectata prin tratament optic (ochelari de vedere, lentile de contact) sau chirurgical. Persoanele cu miopie sau tulburari ale vederii de departe prezinta dificultate in vederea obiectelor situate la distanta, dar vad bine obiectele din imediata apropiere. De exemplu, o persoana mioapa poate sa nu fie capabila sa vada semnele de circulatie situate la distanta pe autostrada, ci doar de la cativa metri distanta. Cauze Pacientii cu miopie prezinta o tulburare de refractie. In cazul acestor persoane globul ocular prezinta axul antero-posterior prea lung sau corneea are curbura prea accentuata, astfel ca lumina care patrunde in ochi nu est...Miopia, tulburarea vederii de departe

Un element important in tratamentul natural pentru miopie este O dieta adecvata care te ajuta pentru a vindeca natural miopia.

Tratament natural ce vindeca miopia:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu