joi, 29 ianuarie 2015

Ghid pentru citirea fericirii in privirea unei femei

Vindecarea miopiei inseamna sa vezi din nou clar in mod natural, fara ochelari sau de operatia chirurgicala. Miopia se poate vindeca in cazul in care muschii ochilor elibereaza tensiunea, atunci globul ocular va avea forma normala si imaginea se focalizeaza corect.

"Ma intreb adesea ce inseamna, de fapt, sa fii femeie. Unii spun ca esti femeie atunci cand iti sclipesc ochii la vazul unei perechi de pantofi intr-o vitrina sic. Da, este ceva specific noua, doamnelor, domnisoarelor, dar nu acest lucru ne defineste. Mai degraba ne reprezinta felul in care ne privesc ceilalti. Felul in care te-a sorbit din priviri iubitul din facultate la balul de absolvire, dupa ce il lasasesi cu ochii in soare in primul an. Cum femeia in varsta din parc s-a vazut in tine. Demna, frumoasa, fermecatoare. Cum bunica te priveste indelung, chiar daca trenul a plecat de mult din gara ... Cum tatalui tau ii apar lacrimi in ochi, de fiecare data cand te vede atat de matura. Pe un obraz se prelinge mandrie, pe celalalt curg siroaie de dor. Dor de vremurile in care erai o fetita. O fetita voioasa, cu te miri ce cantitati gigantice de ener...Ghid pentru citirea fericirii in privirea unei femei

Un element important in tratamentul natural pentru miopie este O dieta adecvata care iti va ajuta la vindecarea miopiei.

Vezi articole despre miopie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu