marți, 27 ianuarie 2015

Tratarea naturista a afectiunilor oculare

Vindecarea miopiei inseamna sa vezi iar clar cu proprii ochi, fara ochelari sau de interventii chirurgicale. Miopia se vindeca in cazul in care muschii ochilor vor elibera tensiunea oculara, atunci globul ocular va avea forma sferica si imaginea se formeaza fix pe retina.

"Un ochi dureros, obosit, inrosit ori pierderea acuitatii vizuale – acestea ar fi principalele cauze care ne determina sa apelam la medicul oftalmolog. Durerea oculara este de obicei cauzata de prezenta unui corp strain, insa durerile mai profunde pot aparea fie din pricina unei inflamatii (uveita), fie datorita unei cresteri a tensiunii intraoculare (glaucom) sau unei hemoragii. Inrosirea ochiului este cauzata de obicei de o infectie a conjunctivei (conjunctivita) sau de o afectiune a corneei (keratita). In ceea ce priveste scaderea acuitatii vizuale, vederea ca prin ceata, senzatia de iluminare puternica, urmata de intunecarea cimpului vizual, pot fi semnele unei dezlipiri a retinei sau ale unei pierderi treptate a vederii, cauzata de o hemoragie masiva. Mecanismul vederii Globul ocular este de forma sferica si are un diametru de 23 mm. El este compus dintr-un invelis extern numit sclerotica, de culoare alb-sidefie. In partea anterioara, sclerotica este usor bomba...Tratarea naturista a afectiunilor oculare

Un element important in tratamentul natural pentru miopie este alimentatia care poate fi de mare ajutor pentru a vindeca natural miopia.

Informatii despre miopie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu