miercuri, 19 noiembrie 2014

Copiii care nu ies din casă au şanse mai mari să fie miopi | Curiozitati cultura generala

Tratarea miopiei in mod natural te ajuta sa vezi din nou clar cu ochii tai, fara lentile de contact sau de interventii chirurgicale. Miopia se poate vindeca daca musculatura oculara vor elibera tensiunea oculara, atunci globul ocular devine perfect sferic si imaginea se formeaza fix pe retina.

"Oamenii de ştiinţă spun că efectul pozitiv asupra vederii se datorează expunerii la lumina naturală. De asemenea, aceştia cred că timpul petrecut privind obiecte situate la distanţe mari este un alt un factor cheie care conduce la o vedere mai bună. Cercetarea a fost efectuată asupra a 10.000 de copii şi adolescenţi, rezultatele fiind prezentate la întrunirea anuală a Asociaţiei Americane de Oftalmologie din SUA. Dr. Justin Sherwin şi echipa de cercetători care au lucrat la acest studiu au descoperit că tinerii miopi petrec, în medie, cu 3,7 mai puţine ore în aer liber de-a lungul unei săptămâni în comparaţie cu tinerii cu o vedere normală. Cercetătorii spun că în zilele noastre miopia este mult mai răspândită &ic...Copiii care nu ies din casă au şanse mai mari să fie miopi | Curiozitati cultura generala

Un element important in tratamentul natural pentru miopie este manancarea sanatosa care te ajuta pentru a vindeca natural miopia.

Detalii despre miopie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu