vineri, 28 noiembrie 2014

Miopia pe intelesul tuturor

Tratarea miopiei in mod natural te ajuta sa vezi din nou clar cu proprii ochi, fara sa mai fie nevoie de ochelari sau de operatia chirurgicala. Miopia se va vindeca daca muschii oculari vor elibera tensiunea oculara, atunci globul ocular va avea forma normala si imaginea se focalizeaza corect.

"Viciile de refractie (ametropiile) apar atunci cand razele de lumina care intra in ochi nu sunt focalizate corespunzator pe retina. Se manifesta sub forma de miopie, hipermetropie si astigmatism, la care se adauga presbiopia, deteriorarea vederii de aproape. Toate tulburarile de vedere pot da durere de cap, ameteala, lacrimare, inrosirea ochilor, vedere neclara, dificultati la citire. Pentru corectia acestor ametropii se pot utiliza ochelari, lentile de contact sau metode chirurgicale. In general, ochelarii prescrisi pana in 40 de ani, sunt destinati a fi purtati permanent, abia dupa aceasta varsta fiind separati – pentru distanta, pentru aproape. MIOPIA Cauze: Miopia este viciul de refractie in care imaginea unui obiect nu ajunge pe retina, pentru ca ochiul este fie prea lung, fie prea puternic. Este afectata doar vederea la distanta, cea la aproape fiind conservata, chiar pan...Miopia pe intelesul tuturor

Un element important in tratamentul natural pentru miopie este alimentatia care poate fi de mare ajutor la vindecarea miopiei.

Totul despre miopie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu