sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Miopie

Vindecarea miopiei inseamna sa vezi iar clar cu proprii ochi, fara ochelari sau de interventii chirurgicale. Miopia se va vindeca in cazul in care muschii oculari isi recapata tonusul anterior, atunci globul ocular va avea forma sferica si imaginea se formeaza fix pe retina.

" Miopia este una din cauzele cele mai frecvente de vedere mai putin clara. Pentru persoanele cu miopie, toate obiectele aflate la distanta apar neclare. In efortul lor de a percepe clar obiectele aflate la distanta, se pot incrunta sau privi cu ochii usor intredeschisi.       Miopia este de obicei mostenita, astfel incat un copil are mari sanse de a fi miop daca unul sau amandoi parinti sufera de miopie.        Miopia este una dintre bolile care produc vederea incetosata, neclara. Persoanele care sufera de aceasta boala pot prezenta: - dificultati in vederea obiectelor situate la distanta, cum ar fi vederea la tabla la scoala, la televizor, la calculator sau la ecranele cinematografelor; - reducerea performantelor scolare sau sportive.         Copii mai mici de 8-9 nu realizeaza ca nu pot vedea obiectele situate la distanta, dar parintii sau profesorii pot depista aceasta problema daca copilul: - priveste aceste obiecte cu ochii usor intredeschisi si cu fruntea incruntata - tine cartea sau alte obiecte foarte aproape de fata - sta in bancile din fata clasei, in randurile din fata la teatru sau sta aproape de televizor sau computer - nu este interesat de sport sau alte activitati care implica o vedere buna la distanta - frecvent are dureri de cap (cefalee). Tratamente naturis...Miopie

Un element important in tratamentul natural pentru miopie este O dieta adecvata care iti va ajuta pentru a vindeca natural miopia.

Afla de aici ce este miopia:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu