joi, 20 noiembrie 2014

Miopia la adolescenţi, o problemă care nu poate fi ignorată--Radio China Internaţional

Tratarea miopiei in mod natural te ajuta sa vezi din nou clar cu ochii tai, fara sa mai fie nevoie de ochelari sau de operatia chirurgicala. Miopia se poate vindeca in cazul in care muschii oculari vor elibera tensiunea oculara, atunci globul ocular va avea forma sferica si imaginea se focalizeaza corect.

"China se află pe primul loc în lume în ceea ce priveşte numărul de persoane care suferă de miopie, cifră care depăşeşte în acest moment 400 milioane. Cel mai mare procent de miopie este înregistrat în rândul adolescenţilor- 60%, care ocupă al doilea loc la nivel mondial. Miopia este o deficienţă a vederii care se manifestă prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele aflate la distanţă mare. Miopia este de două tipuri: falsă şi reală. Miopia falsă este întâlnită la adolescenţi. Urmărirea o perioadă îndelungată a obiectelor la distanţă mică duce la suprasolicitarea ochilor. Globul ocular nu se poate relaxa imediat, când sunt urmărite obiectele la distanţă mare. Datorită acestor două aspecte, pot să apară simptomele de oboseală oculară, precum ameţeală, tulburări de vedere. Dacă starea nu se va îmbunătăţi prompt, miopia falsă se va transforma în miopia reală. Persoanele mioape trebuie să poarte ochelarii potriviţi defectului de vedere. Este oare o procedură simplă executarea ochelarilor? La această întrebare, doctorul Tang Ping de la Centrul de Optică Medicală şi Consulta&#...Miopia la adolescenţi, o problemă care nu poate fi ignorată--Radio China Internaţional

Un element important in tratamentul natural pentru miopie este O dieta adecvata care iti va ajuta la vindecarea miopiei.

Informatii despre miopie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu