miercuri, 26 noiembrie 2014

Corecteaza-ti vederea cu lentilele de noapte!

Tratarea miopiei in mod natural te ajuta sa vezi din nou clar cu ochii tai, fara ochelari sau de operatia chirurgicala. Miopia se va vindeca in cazul in care musculatura oculara elibereaza tensiunea, atunci globul ocular va avea forma normala si imaginea se focalizeaza corect.

"Este vorba de lentila terapeutica de noapte, metoda pe care o propune clinica Oftalmocorrect. Aceste lentile contribuie la stoparea miopiei si la corectia vederii, fiind recomandate, mai ales, adolescentilor si copiilor.     “Sunt active pe timpul noptii, deoarece la aplicarea lor, inainte de somn, in timpul noptii ele schimba foarte fin, forma sau suprafata corneii. Aceasta actiune este inofensiva. Are loc remodelarea epiteliului cornean.”, spune Adriana GRITCO, medic oftalmolog de la clinica Oftalmocorrect.        Efectul lentilelor poate fi simtit chiar a doua zi, dupa ce pacientul a dormit toata noaptea cu ele. Medicii spun ca aceasta metoda de tratare a miopiei este neinvaziva, fara interventii chirurgicale si, cel mai important, fara durere. De asta s-a convins domnisoara din imagini, care de doi ani foloseste lentilele terapeutice de noapte. Tatiana Botezatu sufera de miopie de aproape 8 ani, timp in care nu vedea bine fetele oamenilor, numerele troleibuzelor dar si tot ce o inconjura. Cu ajutorul mamei sale, ele au ajuns la clinica Oftalmocorrect unde doctorii i-au recomandat sa poarte lentilele de noapte.       “Am hotarat sa apelez la centrul oftalmologic, tratamentul care mi s-a propus aici a fost benefic, cu rezultate minunate, sunt extrem de multumita. Acum nu doar vad numarul troleibuzului, d...Corecteaza-ti vederea cu lentilele de noapte!

Un element important in tratamentul natural pentru miopie este alimentatia care te ajuta pentru a vindeca natural miopia.

Afla de aici ce este miopia:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu